Michael Jensen
 
michael1000@ofir.dk
 
13. juni 2001

Hej. Er der nogle der med sikkerhed ved, hved Bob Dylan og Phil Ochs havde med hinanden at gøre, var de bre venner? Mail hvis nogen ved noget.


 
flemming
 
flemming@dylan.dk
 
12. juni 2001

Advarsel til gruppen med mailadresse@dylan.dk. Jeg har i dag på min dylan.dk adresse modtaget en mail uden afsender. subject: no subject given. Åbn ikke filen. Den indeholder virus. Flemming


 
Flemming
 
flemming@dylan.dk
 
12. juni 2001

Don´t look back kan bl.a.købes hos Amazon.com, både som dvd og vhs Kig her og bestil: http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B000035P7X/blondeonblonde/002-0013567-2493640 Flemming


 
Geoffrey T. Barlow
 
l.barlow@get2net.dk
 
11. juni 2001

Hej Flemming Da du skrev og anbefalede at "kigge" i reolen efter the freewheeling, med de sjældne numre, efterforskede jeg med det samme. Desværre var de omtalte numre ikke på pladen, men istedet har jeg en promotion- plade, med 4 numre, fra Renaldo og Clara, 2 af numrene skulle efter sigende aldrig have været udkommet. Det drejer sig om "People get ready - Never let me go - Isis - It ain't me babe". Er det mon en plade der har værdi, og hvor finder man ud af det?? Venlig hilsen Geoffrey T. Barlow


 
Sofie
 
sofiesol@hotmail.com
 
09. juni 2001

Hejsa! Som bekendt vandt Bob jo med sin "Things have changed" og det synes jeg den har fortjent fuldt ud. Selv holder jeg meget af den, og har hørt den utrolig meget, men jeg kan ikke rigtigt finde ud af hvad det egentlig er manden vil sige med den, er der nogle af jer der kan det? Det er ved at drive mig til vanvid. Jeg har hørt at den skulle være et modsvar til hans egen "The times they are a-changing" er det rigtigt? Jeg håber I kan hjælpe mig. Venlig hilsen Sofie


 
Claus Grønkjær Christensen
 
clauslone@mail1.stofanet.dk
 
07. juni 2001

Hej Jeg søger "Don`t look back" på video. Er der nogen, der ved om/hvor den kan købes, eller er der en venlig sjæl, der kan hjælpe med en overspilning. Er der ellers nogen, der ligger inde med nogle koncertvideoer med Bob ? Venligst Claus Grønkjær


 
henrik vesterberg
 
henrik.vesterberg@pol.dk
 
07. juni 2001

kære flemming

faktisk har cv jørgensen oversat mr. tambourineman, she belongs to me, og et tredje som ikke lige kan huske. jeg har en bådnoptagelse af det fra et radioprogram i starten af firserne. jeg roder lige med det når jeg får tid

"dont know what I can say about claudette haven´t seen her since january"

henrik


 
Christoffer Riis Svendsen
 
stoffer.riis@mail.dk
 
06. juni 2001

Hej med jer!!! Jeg er i den heldige situation, at jeg skal til Gøteborg d. 29. juni for at høre mesteren spille. Jeg skal afsted fra Fredericia samme dag, og regner indtil videre med at køre til Frederikshavn og gå på færgen til Gøteborg. Efter koncerten bliver det samme tur hjem. FORESPØRGSEL: Er der andre der skal samme vej? Og i så fald, skal vi følges? Det kunne være med til at holde udgifterne nede både for dig og mig. Skriv til mig. (det er sgu' næsten ligesom en kontakt annonce)

Dylan greetings Christoffer


 
Flemming Madsen
 
flemming@dylan.dk
 
06. juni 2001

Til Christian og hvem det ellers måtte interessere. Vi har nu stablet nyskabelsen "Dylan på dansk" på benene på denne side. Benny Holsts fine oversættelse af Forever Young ligger der allerede, og Poul Borums klassiske oversættelser vil være at finde på siden inden længe.

Steffen Brandt har lovet at vi må lægge hans tekst på siden også. Han skal bare lige have skrevet den ned!! siger han.

Kender Du / I til andre gode oversættelser af dylantekster må I meget gerne kontakte mig.

Flemming


 
Jørgen Hinge
 
joh@lr.dk
 
06. juni 2001

Hej Jeg overvejer lidt at tage fra Århus til Kbh. for at se R&C den 17. juni - og retur med det samme. Er der nogen, der kunne være interesseret i at tage turen med??

(og så skal jeg se Eagles i London på tirsdag - I skal nok få et par ord om koncerten, når jeg kommer hjem...)

kh Jørgen Hinge


 
Christian Danielsen
 
julemanden@net.dialog.dk
 
06. juni 2001

Hej...

Total mega koodyl knæ høj krase sej side. Når men det jeg ville var bare at høre om nogle af jer skulle lige inde med Steffen Brand danske tekst til Visions Of Johanna ??? Jeg monster gerne have fadt i den...håber i kan hjælpe !!!

Tanker Chr-D


 
Mikael Samuelsson
 
mikael.s@mbox305.swipnet.se
 
04. juni 2001

Anyone going to Braunshweig???

I´m writing on behalf of a friend of mine, who hasn´t got access to a computor, and internet, on a daily basis. His name is John Faldborg and he needs a lift back to Denmark from Braunshweig, either after the show or the day after. So in case someone will have company of a nice chap, from Braunshweig back to Denmark, please give him a call.

John Faldborg Fakse Ladeplads Phonenumber: 56718511

Best wishes, Micke


 
Ian de Reybekill
 
Ian@dylan.dk
 
01. juni 2001

Jeg vil meget gerne se følgende film på ØfP, hvis det kunne lade sig gøre. Jeg ved også at i så fald, er der mindst 6-7 andre der vil med. (og hvis de vil med, kommer deres evt partnere sikkert også...) 1)'Eat the Document' 2)Don't Look Back, 3)Pat Garret and Billy The Kid Jeg vil dog glæde mig over næsten hvilken film det blev, da jeg ikke har set så mange af de nævnte film.

hilsen, Ian

PS: Tak for hyggelig samvær i Christiania - min mave har det MEGET bedre nu...!


 
Dennis B
 
ibelieve@hotmail.com
 
01. juni 2001

Undrer mig lidt over sammensætningen af film til den såkaldte Dylan-filmkavalkade. Jeg ser det som lidt uforståeligt at man viser film der ikke har nogen som helst tilknytning til Dylan andet end han har bidraget med musik. Selvfølgelig er Dylan vigtig i Hurrican-sammenhæng, men det eneste i filmen der kan relatere til Dylan er et 10 sek. Rolling Thunder klip og titelsangen. For mig virker det lidt som misbrug af Dylans navn i et billigt forsøg på at score billet-indtægter. Man putter nogle Box-office hits op som man ved folk gerne vil se til fordel for film Dylan har medvirket i. Hvor er filmen "Backtrack" med Jodie Foster og Dennis Hopper hvor Dylan rent faktisk har en rolle? Hvad med afsnittet af "Dharma & Greg - et umage par" som godt nok ikke er en film, men hvor Dylan spiller på trommer og ser ud til at være i behagelig lune?

mvh Dennis


 
Dr. Kværnby
 
kaare.holst@mail1.stofanet.dk
 
01. juni 2001

Hej! Jeg tager gerne turen fra Horsens til Århus for at se i prioriteret rækkefølge: 'Eat the Document', 'The Last Waltz' (som i parantes bemærket garanteret vil tiltrække et langt større publikum end os dylanofile)og naturligvis 'Renaldo and Clara' i den korte udgave.

Dr. Kværnby


 
Jesper Petersen
 
lene-jesper@mail1.stofanet.dk
 
30. maj 2001

JA, VI VIL HAVE DYLAN-FILM TIL ÅRHUS!

Følgende af de film, som vises i København, vil helt sikkert bringe mig de få kilometer fra Viby til Århus C:

Hearts of Fire Wonderboys Pat Garret and Billy the Kid

Desuden ville en evt. eksisterende optagelse af Forever Young-arrangementet på Christinia være et sandt scoop.


 
Jörn Eskildsen
 
jorn@dylan.dk
 
30. maj 2001

VI VIL HAVE DYLAN-FILM TIL ÅRHUS

Jeg har været i kontakt med det Danske Film Institut ang. dylan-kavalkaden af film i Cinemateket i København. Her er man meget spændte på, hvor stort et publikum, filmene har, så hermed en opfordring til at bakke op om initiativet.

En tur til København for at se film er måske lige lovlig dyr for os, der bor et par broer væk, men DFI gav mig inddirekte en ide til at få de mest eftertragtede film til f.eks. Århus. Her er "Øst for Paradis" mulig at påvirke, så jeg foreslår, at det jyske del af netværket slår til. Hvis du gerne vil en tur Øst for Paradis for at se en spændende Dylan-film, så skriv til mig på jorn@dylan.dk eller her på Opslagstavlen og angiv de tre mest eftertragtede film, du gerne tager til Århus for at se. Hvis tilstrækkeligt mange reagerer, vil jeg forelægge biografen det store behov med disse reaktioner som dokumentation.

DERFOR: Skriv en mail til mig eller Opslagstavlen som om det var til en århusiansk biografdirektør og lav en prioriteret liste på de dylan-film, du gerne vil tage til Århus for at se.

Mange hilsner - Jörn


 
Flemming Madsen
 
flemming@dylan.dk
 
29. maj 2001

BT havde vistnok i torsdags en artikel om en speciel (dyr) udgave af the Freewheeling Bob Dylan. Dylans anden. lp, der udkom den 27. maj, 1963

Det har afstedkommet et enkelt brev til www.dylan.dk , men jeg tænker at andre kan have været henne i den gamle pladereol for at tjekke om….

Den sjældne udgave er speciel derved at den afviger med 4 sange i forhold til den de fleste af os har stående.

Og den er sjælden.

Den har helt sikkert kun været ude i almindeligt salg i Los Angeles området og kun i ganske få dage i 1963.

Derefter blev den trukket tilbage, og altså erstattet af den vi nu alle kender.

Ifølge Clinton Heylins udmærkede bog: Behind Closed Doors, The recording Sessions 1960 – 94, var der kun et par hundrede eks. Der ikke kom tilbage til Colombia Records ved tilbagetrækningen.

Dylan var ikke storsælgende på det tidspunkt. Man skal erindre at hans første plade kun blev solgt i 5000 eks.

På det tidspunkt havde jeg selv travlt med at gå i 5. klasse, men, hvis du hang ud på vestkysten i foråret 63, eller havde forbindelser der sendte vinylere hjem derfra, så er muligheden for at have verdens dyreste lp, stående på reolen, til stede.

Sidste gang den dukkede op på en auktion, mener jeg den gik for 25.000 $

Forudsætninger: Pladen skal indeholde disse 4 titler:

1. Talkin John Birch Society´s blues 2. Rambling Gambling Willie 3. Rocks and Gravel 4. Let me die in my footsteps

Men blev altså hurtigt erstattet af:

Masters of war girl from the north country Talkin world war III blues Bob dylans dream

Musikalsk et godt bytte, synes jeg.

Jeg må indrømme at jeg også tjekkede min Frewheelin´da jeg hørte om det første gang.

Lommepenge kan man trods alt ikke have for mange af, vel?

Til behagelig efterforskning

flemming@dylan.dk


 
Flemming Madsen
 
flemming@dylan.dk
 
29. maj 2001

Vi fravalgte navnet fordi der er, eller tidliger var en gruppering med den betegnelse. Vi havde ingen anelse om hvem de var, og kunne derfor heller ikke kontakte dem.

Det skortede nu heller ikke på forslag, da vi sad om kaffebordet. One More Cup of Coffe Club havde heller ikke været upassende, men vi drikker jo også andet. Hedder du virkelig AP? O


 
AP
 
 
29. maj 2001

Hvad med at skifte navn til "Det Danske Dylan Samfund"


 
Bente Jessen
 
bente@dylan.dk
 
28. maj 2001

Hej Alle!

Jeg kan fuldt ud tilslutte mig Paulines indlæg og sige tak for en fantastisk dejlig og overraskende flot fødselsdagsfest i den Grå Hal. Vi kunne kun begejstres!!

Om en månedstid kan vi så nyde Bob selv i Roskilde, Helsingborg , Borgholm og andre steder.

Indtil da er der mulighed for at se/gense flere Dylan film (bl.a. Dont Look Back, Renaldo Og Clara, Last Waltz o.a.) I Cinemateket, Det Danske Filminstitut som i juni har program for disse. Se også under "Nyheder".

Til sidst en særlig hilsen til Anne Sofie, du må meget gerne kontakte Pauline eller mig med henblik på Helsingborg koncerten.

Mange hilsner Bente (48280446)


 
Pauline Brandt
 
pauline@dylan.dk
 
28. maj 2001

Til samtlige kunstnere fra "Forever Young" koncerten i den grå hal d. 24/5-01. Det var en sand fornøjelse. Tusind tak for en superkoncert. Hermed en stor hyldest til jer alle sammen, for de suværene fortolkninger af Dylans musik. Vi ved alle at i "kendte" kunstnere kan jeres kram og ethvert indslag var supergodt. For mig var glæden og højdepunkterne ved koncerten ekstra stor da det ene efter det anden unge smukke menneske dukkede op på scenen og sang med klokkeren stemme - med så megen inderlighed og sjæl. Proffesionelt udført, det var det rene smør for ørene. Altsammen bakket op af Christianias fremragende band. En oplevelse jeg aldrig vil glemme. Nu vil jeg gerne vide om vi er så heldige at koncerten er optaget på video og cd. Jeg håber meget at den er, og i så fald hermed en bestilling på begge dele. Jeg ønsker alle i unge kunstnere held og lykke med jeres musikalske fremtid. Fra efterdags vil jeg holde øjne og ører åbne for evt. cd udgivelser fra jer. Igen tak for en vidunderlig koncert. Kærlig hilsen Pauline.


 
Jørn Nørgaard
 
j.noergaard@mail.tele.dk
 
28. maj 2001

Hej alle ligestillede Bob - freaks !

Jeg skal til Roskilde, og vil gerne dele oplevelsen med nogle af jer fra "køen". Jeg ved desværre ikke endnu hvornår vi arriverer i Roskilde, da det afhænger meget af arbejde etc. etc. Men ét er sikkert, jeg er der når "zimmy" går på ! Jeg har aldrig været på Roskilde før, men måske kunne en erfaren gæst i nærværende forum udpege et af de officielle mødesteder og et tidspunkt før koncerten.... eller hva ?

Vi ses venner ! Mvh Jørn.


 
Dennis Böttcher
 
ibelieve@hotmail.com
 
28. maj 2001

Hej allesammen!

Tak for sidst.....ihvertfald til de mennesker der var med i den grå hal. Sikke et brag af en koncert!! Jeg er stadig dybt imponeret over det væld af musikere man egentligt aldrig rigtig har hørt om, og hvad de var i stand til at præstere. Jeg vendte en idé jeg havde med Pauline.....den gik ud på at arrangere en sommer-dylan-camping-fest engang i fremtiden. Idéen var at vi alle mødtes til en camping-weekend et eller andet sted i Danmark. Først og fremmest for at mødes og snakke/høre Dylan, men også bare for at se hinanden igen. Ville lige luften idéen i det her forum for overhovedet at se om der er opbakning. Skal hilse fra Pauline og sige at hun gerne vil trodse ørentvistene for at dylan-weekend!!!


 
Søren Jensen,Århus
 
sbv@mail1.stofanet.dk
 
27. maj 2001

Hej til alle I Dylan-Freaks! - specielt jer, der har lavet denne Dylan-side og som jeg kender fra "TheBobDylanFreakHorsensFestival" Jeg synes, det er en rigtig god side, som jeg har besøgt dagligt siden jeg fornylig kom på nettet. Fedt at være på nettet og sikken en Dylan-verden, der åbner sig for een...!! Desværre går jeg glip af sommerens Dylan-koncerter (turen til Grækenland ER købt og betalt!) men mon ikke vi ses i tiden fremover? Med denne side, har vi i hvert fald mulighed for at følge med i hinandens Dylan-færd, ligesom siden er et rigtig godt udgangspunkt for at dyrke sin hobby... Tak til alle jer, der har lavet denne side. Vi ses!


 
Jesper Christensen
 
jesper@dylan.dk
 
26. maj 2001

Hjemme igen efter en fantastisk fødselsdags-aften i Den Grå Hal. 

Der er lagt en stak billeder ud på vores foto-side, og aftenens sætliste er her

Hilsen Jesper


 
Walther Christiansen
 
dylan@vip.cybercity.dk
 
24. maj 2001

Tillykke med den store dag til den store poet Bob Dylan!


 
Hanseeraq Nathansen
 
Hana.@nuuk.gl.
 
23. maj 2001

KNR 90,50 mhz (Grønlands Radio) markerer 60 års fødselaren fredag aften med et hyldest til His Bobness den 25. maj kl. 21.00 - 21.45 efter min mening alt for lidt i forhold til emnet. Alle Dylan-fan ønskes en rigtig og dag den 24.


 
Nils Sloth
 
admin@nilssloth.dk
 
17. maj 2001

Som billedkunstner har jeg valgt at fejre Bob med udarbejdelsen af en grafisk mappe med tryk inspireret af nogle udvalgte Bob-tekster: Zimmerpix 2001 - A Bob Odyssey - 10 Long Playing Prints Omslagstrykkene er jeg lige knap færdig med, men ellers kan trykkene nu ses på min hjemmeside på www.nilssloth.dk/prints. Håber I kigger forbi på siden.


 
Henrik "Felix" Rossell
 
smoothrik@hotmail.com
 
16. maj 2001

Ja, dette er saa en soelle immigrant der har hjemve og blev behageligt overrasket over at finde jeres web-side da Jeg er en stor Dylan fan. Nu hved Jeg bare ikke hvor Jeg skal starte da Jeg har vaeret en fan fra den foerste dag han viste sig paa grammofonen. Lige nu sidder Jeg og lytter til B.D.'s concert i Horsens fra sidste aar. Min kaere bror, i Koebenhavn, har lige sent mig en dobbel cd fra den koncert. ALLETIDERS!!!! Naa, men nu maa Jeg lige fortaelle at Jeg flyttede til USA i 1978 og samme aar var Jeg saa heldig at blive inviteret til en Dylan koncert i Madison, Wisconsin hvilket ogsaa var den stat Jeg boede i. Jeg fik taget et par billeder af Bobby og vil gerne dele dem med andre, saa lad mig vide om det har interesse. Kan i modtage billeder over nettet og hvor skal de sendes?

Venligst, Henrik

NB. Min bror Joergen har ioevrigt en tegning paa BDX paa Expectingrain.com check it out.

but i would not feel so all alone....................


 
Bente jessen
 
bente@dylan.dk
 
13. maj 2001

Hej! Mors dag er helt fin! Jeg er af mine drenge blevet overrasket med en billet til Dylan koncerten på Borgholm slot. Dejligt! Så nu kan jeg indstille min efterlysning og bare glæde mig! Mange hilsner Bente


 
Jesper Christensen
 
jesper@dylan.dk
 
09. maj 2001

Se arrangementssiden angående møde inden fødselsdagsfesten. 

Hilsen Jesper


 
Mass Madsen
 
mass@popx.dk
 
09. maj 2001

Nu når Alice Cooper i morgen spiller i K B hallen er det værd at trække en gammel forside fra Rolling Stone frem: An no less personage than Bob Dylan(Whos been known to dip into the marcara himself from time to time)publicly proclaime in januar 26 1978: "I think Alice Cooper is an overlooked songwriter" Det samme syntes Zappa og vi er en del der stadig gør.

kh mass


 
Dennis Cleary
 
Dennis@Cleary.net
 
08. maj 2001

Hej alle, sejt at i holder fodselsdagfest.. It might not be as cool as the outdoor show in dresden last year, but I'm sure it'll be hyggelig.. Looking forward to seeing all the danish dylan freaks again! -Dennis Cleary www.dylanbase.com


Klaus Lynggaard
 
aml@mobilixnet.dk

Ang. Koncertkalenderen Dylan-relaterede kunstnere DK: Allan Olsen har en herlig hjemmside, hvor man kan se hvor og hvornår han spiller: www.allanolsen.dk

Either I'm too sensitive or else I'm gettin' soft Klaus Lynggaard


 
Allan Kloeve Johansen
 
allan.johansen@roche.com

Hej "netvaerk", lige en lille hilsen herfra Sydney, hvor jeg og familien har boet & arbejdet i snart to aar nu. Hyggeligt med lidt Dylan-snak fra gamle DK. Var selvfoelgelig til hans koncert her i Sydney, men desvaerre sad vi forlangt vaek fra scenen, saa dynamikken forsvandt paa vejen ned til os, da koncerten var udendoers. Havde desvaerre ikke mulighed for at se de andre koncerter hernede, da det er mit job at rejse her i regionen. Kan ikke se Carsten's (CV) navn paa 60 aars-koncerten, han er da ellers en kaempe "fan"! Men haaber det bliver en go' aften alligevel. Har ellers lige faaet den nye Japanske CD, virkelig en sjov samling live-numre og som saedvanligt flot udgivelse! Mange hilsener fra down under..........................................................Allan


jane brølling
 
janebroelling@hotmail.com

1.5.01 Tillykke med hjemmesiden til netværket. Det er godt at have et sted at skrive at man gerne vil mødes med nogen til koncerten i Helsingborg,og også gerne vil følges med nogen tilbage over Sjælland og lande i Odense.Altså til Jesper Christensen og Jørgen H.- jeg vil gerne køre med,hvis det kan lade sig gøre.

Hilsen Jane Brølling Odense


 
Klaus Lynggaard
 
aml@mobilixnet.dk

Hej venner, Rock Of Ages med The Band er netop genudsendt med fire bonusspor med Dylan & Band: "Down In The Flood", "When I Paint My Masterpiece", "Don'y Ya Tell Henry" og "Like A Rolling Stone". Ikke en dårlig måde at fejre 1. maj på!

I can't help it if I'm lucky etc. Bob-hilsener Klaus Lynggaard


 
Dennis Böttcher
 
ibelieve@hotmail.com

Endnu en der har sikret sig billet til Bob-fest på Christiania!!! håber der er flere der skal afsted.

mvh Dennis (nr. 4 i bob-køen)


 
Jörn Eskildsen
 
jorn@dylan.dk

Hej Ole. Godt at finde dig her. Prøv disse links: http://www.bobdylan.com/songs/heartland.html http://hem.passagen.se/obrecht/backpages/chords/

Jörn


 
Ole Balslev
 
olebalsl@worldonline.dk

Er der nogen, der ved, om Bob Dylan har skrevet følgende tekster, og så kan sende mig teksterne : "Heartland" sunget i duet med Willie Nelson på CD`en "Across the borderline" -1993 og "You belong to me" fra CD`en med filmusikken fra "Natural born killers" 1994 ????


 
Bent Bruun Pedersen
 
bruunlund@mail1.stofanet.dk

Først tak til vennerne fra netværket for det fine resultat( nu er der skabt gode rammer for et forum og på ingen måde en loge) Jeg møder op i Roskilde sammen med den anden gamle herre, men i modsætning til ham så har jeg aldrig været der før. Det ville være rart at mødes med nogen af jer fra Horsens ses vi ? Her er familien stået af selv min lillebror orker ikke Roskilde, så jeg er lidt usikkerpå valget. Men billetten er købt. Til gengæld er der fuld opbakning til Sofiero hvortil vi kommer på cykel fra Helsingør og svigerinden er med. Jeg håber også her at møde jer. Hilsen Bent (nr 007 fra Horsens, men til gengæld har jeg ingen autograf.)


 
Bente Jessen
 
HH@manbw.dk

Hej!

Beklager mit lidt for hurtigt skrevne indlæg om fødselsdagsfesten for Bob Dylan! Dejligt at Flemming og Jörn hurtigt samlede op om nyheden.

Nu har vi indkøbt billetter til arrangementet og synes det vil være hyggeligt at mødes og spise sammen inden festen. Hvis du er interesseret ring da til Pauline på tlf. 35372206 og tilmeld dig inden d. 3. maj.

Sommerkoncerter Jeg har planer om at høre Dylan på Roskilde festivalen og har billet til Dylan på Sofiero Slot, Helsingborg. Desværre nåede jeg ikke at få billet til koncerten på Borgholm, Ôland.

Derfor vil jeg hermed efterlyse : 1 Stk. Borgholm koncert billet til d 3.juli Hvis du har en billet for meget ( og gerne vil sælge) vil jeg blive hjertensglad! Ring på tlf. 48280446.

Mange hilsner Bente


 
niels-henrik
 
n_hhn@hotmail.com

I mit brokke-indlæg skulle der også have stået at jeg synes det er en rigtig god ide med en dylan-side. Dejligt at den er der.

kærlig hilsen Niels-Henrik


 

Jesper Christensen

 

jesper@dylan.dk

Hej, alle sammen!

Det er dejligt at se, at der allerede kommer så mange indlæg på denne side.

 

Med hensyn til sommerens koncerter er vores planer:

 

Måske kommer vi til Fødselsdagsfesten. 

Vi er i Roskilde den 29/6 og 30/6.

Jørgen H. og jeg kører fra Roskilde til Helsingborg - og tilbage mod Århus efter koncerten. Der kan sagtens være flere i bilen. 

Inger og jeg tager til Braunschweig d.5/7 - og hjem igen efter koncerten. Er der andre, som skal til den koncert, må der også være basis for noget fælleskørsel.

 

Mange hilsner... Jesper

 


Anne Sofie Lassen
 
afie@rh.dk

Det er fint at have denne gæstebog-tak for det,kære freaks. Er der nogle, der skal til Sofiero d. 1-7?Fælles transport? Jeg vil gerne køre med i givet fald. Mange hilsner fra Anne Sofie nr.28 fra Horsens.


 
Klaus Lynggaard
 
aml@mobilixnet.dk

Hej gode Bob-venner,

Som den ene af arrangørerne af festen for Bob's på 60 års fødselsdagen på Christania den 24.5. vil jeg lykønske jer med det flotte site og takke for henvisningerne til vores arrangement. Det jo er non-profit, så derfor håber vi selvfølgelig på fuldt hus denne herlige aften, og at så mange af jer som muligt møder op. Held og lykke med sitet, som jeg vil besøge flittigt fremover.

Vidste I at forlaget Information udgiver en antologi om Dylan den 17.5., betitlet "Dage i Dylan"? Jeg bidrager i al beskedenhed med en håndfuld prosadigte.

Yes, to dance beneath the diamond sky etc. Klaus Lynggaard


Rune Lange
rklbob@ofir.dk
 

Hvor er det fedt i har fået denne Dylan side stablet på benene, her kommer jeg i hvertfald til at tilbringe en del tid når jeg er på nettet. Det lyder ikke til at I er så mange der skal til Roskilde-festivallen og se Dylan??? Kan det virkelig passe??? Med både Dylan og Young vil jeg vove at påstå det er de største navne på Roskilde de sidste 30 år, så i bliver da også nødt til at komme! Det er jo lige før man bliver nødt til at holde sig ædru hele festivallen i år for at kunne suge til sig med musikalske indtryg!

M.v.h. Rune


 
Ian de R
 
Ian@dylan.dk

Er der nogen fra netværket der skal mødes (evt over en øl?)inden koncerten i Christiania?

Venligst Ian


 
Jørgen Skaastrup
 
joergenskaastrup@yahoo.dk

Det er et rigtigt godt initiativ I har taget. Jeg vil følge med på jeres side.


 
Jesper Petersen
 
lene-jesper@mail1.stofanet.dk

Der er en lille notits i dagens udgave af Information om hjemmesiden. Hvis nogen er interesseret, kan jeg scanne den ind og sende det.


 
Flemming Madsen
 
flemming@dylan.dk

Ikke at jeg vil tage glæden fra dig, men fik alle på den Storebæltsfærge ikke Dylans autograf i 1991. Jeg ved sgu ikke hvad der gik af ham;-) Nej tanken med siden her er ikke klikedannelse, men som vi skriver at skabe muligheden for at snakke sammen og mødes når der er gode lejligheder. Oh mht hvem der kan synge Dylan er det måske værd at trække et gammelt citat frem: Nobody sings Dylan like Dylan. Sometimes not even Dylan does..det tør jeg godt bringe her. jeg var nemlig også på Midtfyn i 91. Og endelig: Hvis nogen kender lokaliteterne på Roskilde, Helsingborg og på Øland, så kom med et forslag til et mødested. ps. Jeg har ikke Dylans autograf. Er der nogen der har to? kærlig hilsen til Niels Henrik og alle I andre. Flemming Jeg har købt billet til Christiania. Det lyder som en hyggelig aften.


 
niels-henrik
 
n_hhn@hotmail.com

Bare det nu ikke bliver sådan noget klike-agtigt noget. Ser I ned på dem, der ikke stod i kø/var til Horsens-koncert ?

Bare for en ordens skyld. Jeg har to autografer fra Ringe i 1991 og jeg har selv fået dem af Dylan - ha!

Jeg synes arrangementet i den grå hal den 24. er blasfemi. Nobody sings like Dylan!

med venlig hilsen

Niels-Henrik


 
Ejler Svendsen
 
ejler@get2net.dk

Hej Iben og jeg har nu billetter til Helsingborg koncerten.Hvor og hvornår mødes vi fra "Netværket"? Og hele familien tager til Den grå Hal i løbet af eftermidda- gen.Er der et mødested aftalt? Efterlysning : A.J.Weberman`s "Dylandatabase" - jeg har kun fået printet de første 40 sider ud (af 287),og det er umuligt at komme i kontakt med hans web-side.Har du et forslag? hej Ejler


 
Ian de Reybekill
 
Ian@dylan.dk

Jeg glæder mig til Borgholm koncerten i den gamle borg på øen, som jeg også tager med til. Jeg kører sammen med min kone Hanne og mine to små drenge Emil og Andreas på ferie i det svenske, med første stop Borgholm. Men da vi kører i LR'en har vi desværre ikke plads til at tage flere med... Men det kunne være sjovt at mødes derover? Vi når nok kun ud til øen i sidste stund såvidt jeg kan se, da vi tager fragtskib fra Århus havn kl 18:00 d 2/7 til Halmstad, camperer, og kører vejen til Borgholm dagen efter. Info om skibet: godt 6 timers sejltid, 500,- pr voksen, 300,- pr barn. Mail mig hvis det skulle have interesse.


 
Øyvind Brunvoll
 
oyvindb@c2i.net

Hei, danske Dylan-fans! Her har dere fått et fint samlingssted på nettet. Om dere vil sjekke min norske Dylan-side med quiz, top-lister, biografi, nyheter, alt om damene og mye mer - gå til www.bobdylan.nu !


 
Martin Zielke
 
Martin.Zielke@t-online.de

That´s a great site! Thanks, I´ll come back for pictures. It´s a pity I cannot read danish....but I can guess....

Keep on the good work! Peace, tranquility and good will -Martin


 
Flemming Madsen
 
flemming@dylan.dk

Min gode ven Søren på Fyns Amts Avis skriver: Bob Dylan, roskilde gæst og 60 års fødselar den 24. maj, vil verden over blive behørigt fejret i sidstnævnte anledning. Dylans runde dag markeres bl.a . på Christiania i København med det store offentlige arrangement "Forever Young, a Bob Dylan Tribute". Det sker i Den grå Hal på mesterens fødselsdag som i år falder på Kr. Himmelfartsdag. Foreløbig har hele 30 danske kunstnere sagt ja til at hylde Dylan med en sang fra hans omfattende repertoire. De medvirkende bliver bl.a Maya Albana, Poul Banks, Hanne Boel, Steffen Brandt, Ester Brohus, Billy Cross, Dicte,Elisabeth G. Nielsen, Mathias Grip, Claus Hempler, Steen Jørgensen, Nicolai Nørlund, Olesen-Olesen, Allan Olsen, Ivan Pedersen, Skousen-Ingemann & Møller, alle backet up af et lejlighedsband. Overskuddet går ubeskåret til de hjemløse i København. mvh Flemming


 
Bente Jessen
 
bente @dylan.dk

Fødselsdagsfest for Dylan i den Grå Hal den 24.maj!!

Godmorgen alle Nu bliver her da fødselsdagsfest! Rygterne om Dylan koncert på Christiania handler måske om dette arrangement.?! Mon der er stor fællesinteresse for denne aften i den Grå Hal?

Hilsen Bente


 
Jörn Eskildsen & Pia Tastesen
 
jorn@dylan.dk

Kunne vi ikke på dette sted fortælle hinanden om, hvilke koncerter, vi tager til. Når vi ser, hvilke koncerter, netværket foretrækker, kan vi begynde at aftale mødesteder, fællestransport o.s.v. Vi vil gerne lægge ud: Vi har fået billetter til Helsingborg og Borgholm (og fortsætter til Neil Young i Oslo 4/7).

Pia & Jörn


 
Ian de Reybekill
 
Ian@dylan.dk

Et tip... Jeg er blevet gjort opmærksom på at gæster på Hotellet ved Borgholm har mulighed for at henvende sig til det stedlige manager og spørge om køb af billetter i forbindelse med ophold på hotellet på tidspunktet for koncerten. Jeg kan ikke på nogen måde yde nogen garanti for rigtigheden af oplysningerne, men mener at hvis man ikke fik købt billet inden salget lukkede, kunne man evt. henvende sig til hotellet, og stille et forspørgsel.


 
Kaare Holst
kaare.holst@mail1.stofanet.dk

Hej!

Godt initiativ med et fælles forum for danske dylan-entusiaster. Succesen kan vel bedst måles i den folkelige opbakning fremover. Dylan-elskere i alle lande - og i DK i særdeleshed - foren jer!

Hilsen

Kaare


Dansk Dylan Netværk
postmaster@dylan.dk

Værsgo', så er der hul igennem. Giv dit besyv med og gør denne webside værd at besøge! 
Hilsner Flemming, Jesper og Jörn